Skift dit 3 år gamle mobilabonnement ud

De danske priser på mobilabonnementer har nærmest aldrig været lavere, så der er ingen dårlige undskyldninger for, ikke at skifte dit ellers så gamle mobilabonnement ud med et nyt. 


Det danske telemarked bliver af god grund også talt dårligt om i udlandet, for konkurrencen og priserne har aldrig været lavere. 


De seneste 5 år har priserne på mobilabonnementer faldet med styrtdyk. Det skyldes blandt anden de mange lavprisselskaber i Danmark, og det har gjort konkurrencen hård.


Der er netop derfor ingen dårlig undskyldning for at skifte sit mobilabonnement ud. Har du et mobilabonnement der er over et år gammelt, ja så er der stor chance for at du bliver snydt. For teleselskaberne ringer ikke til dig, og fortæller de mange fordele ved de nye mobilabonnementer, det er dit eget ansvar. 


Har du fx et mobilabonnement fra TDC til 150 kr. uden tillæg i som musik eller streamingstjenester, ja så er det nok på tide du tager kontakt til din udbyder. For i dag er priserne faldet så meget, så de abonnementer der blev solgt for 2-3 år siden, inden musik tjenesterne og andre tillæg for alvor kom på banen,  er lige så dyre som abonnementer med tillæg er i dag. Gør derfor dig selv en tjeneste. 


Simon Juhl, ejer af telmodi.dk udtaler, ”det er en god ide at tjekke dit mobilabonnement én gang om året, men bedst at tjekke én gang hver halve år. Priserne falder konstant, og for ikke at snyde sig selv, er det perfekt at tjekke sine priser hvert halve år. Der er stor forskel på de mobilabonnement der blev tegnet for 3 år siden, og rigtig mange familier går stadig rundt med disse mobilabonnementer, fordi de ikke har tænkt over at få et nyt, det er ofte besværligt mener de.” 


For at gøre det nemt for dig eller din familie, er en side som telmodi den perfekte løsning. Her har du hele Danmarks udbud af mobilabonnementer, og du kan let og enkelt finde det mobilabonnement som passer bedst, og er billigst til prisen for dig.  

Write a comment

Comments: 0