Hvor mange mobilselskaber er der på det danske marked?

Som almindelig mobilkunde er det uladsiggørligt at fastholde et samlet overblik over det danske mobilmarked. Hvilke er de billigste, hvilket er det bedste, hvilket selskab har den bedste service,  og ud fra disse svar, hvad for et selskab er så det mest optimale for lige nøjagtig mig og mit forbrug?

 

Jeg vil efter bedste evne forsøge at assistere dig med at overskueliggøre hvilke mobilselskaber der er på Dks mobilmarked, sådan du som forbruger kan se, hvad for et mobiltelefonselskab der på bedste vis stemmer overens med dit behov og dine holdninger.

 

I dette debut indlæg vil jeg give en dyb viden omkring de mobilselskaber, der agerer på det danske mobilmarked. De beskrives i tilfældig rækkefølge og opstilles ikke efter hvem jeg anbefaler. Hvilket telefonselskab der er bedst, afhænger udelukkende af dig!

 

Mobilselskabsoversigt

 

Information om OK Mobil

OK Mobil består i dag som en andel af et af Danmarks energiselskaber ved navn OK, som blev skiftet i 1978 og tilbyder adskillige services inden for energisektoren. OK Mobil er på samme måde som OK ejet af kunderne, og derfor er udgangspunktet igen og igen at tilbyde kunderne de laveste priser på telefoni og de mest kvalitetsorienterede fordele.

 

Information om OiSTER

Det danske mobilselskab OiSTER blev skiftet i 2008 af det danske teleselskab 3, der stræbede efter at grundlægge et nyt selskab med fokus på en lavprisstruktur. OiSTER afviger fra de andre mobilselskaber ved at fokusere på, at det skal være simpelt og billigt at være kunde. Endvidere er OiSTER´s fokusområde at gøre det så overskueligt, enkelt og så omkostningsfrit som muligt at være kunde.

 

Information om CBB Mobil

Det danske mobilselskab CBB Mobil blev skiftet i år 2000 under navnet Club Blah Blah, som i år 2002 blev rettet til CBB Mobil. CBB Mobil har deres væsentligste opmærksomhed på at gøre det nemmere at være mobiltelefonkunde. Dette betyder, at de gør hvad der er i deres magt for at holde deres abonnementsløsninger så lette og simple at forstå som muligt. 

 

Telmore

Det danske teleselskab Telmore blev skiftet som en konkurrerende modpol til de allerede eksisterende mobilselskabers høje og ikke transparente priser og abonnementer i 2000. I dag har Telmore sit fokus på at sikre gennemskuelighed gennem et gennemtestet koncept og en høj standard inden for service. Disse konkurrenceelementer sammenflettes af Telmore med prisbevidste priser. 

 

Information om Fullrate

Teleselskabet Fullrate blev skiftet i år 2005,, hvor de i 2011 begyndte at udbyde mobiltelefoni. Fullrate har som fokuspunkt at forsyne med kvalitetsløsninger inden for telefoni til en lav pris. Endvidere har Fullrate kundeservice som væsentligste fokuspunkt, hvor de har sat målet om at kunne bibringe med den ultimativ bedste kundeservice for den danske befolkning.

 

Bibob

Mobilselskabet Bibob blev skiftet i 2007, og har som fokuspunkt at forsyne med billig mobiltelefoni til indehavere af smartphones. Bibob har som fokuspunkt at gøre det lettest og hurtigst muligt for deres kunder at drage nytte af deres smartphones, når de er på farten. Prisen på tale- og dataforbrug er af denne grund lav forbundet med en stærk hastighed på din netværksdækning.

 

Call me

Mobilselskabet Call me blev skiftet i 1997 og er i dag en del af Telia. Call me har som fokuspunkt at udbyde prisbilligt og nemt mobiltelefoni samt at du som bruger får forkøbsret til branchens nyeste mobiltelefoner. Endvidere fokuserer Call me på social ansvarlighed med deres landsdækkende oplysningskampagne ”Tal ordentlig”.

 

Telia

Selskabet bag det globale telefonselskab Telia blev stiftet i 1853 og er på nuværende tidspunkt det 5. største i Europa og det syvendestørste globalt. For telefonselskabet Telia er det væsentligste fokuspunkt kontinuerligt at kunne forbedre teleindustrien, så befolkningen hele tiden kan få glæde af de fedeste oplevelser og de nyeste løsninger.

 

TDC

Mobilselskabet TDC blev skiftet i 1875, og er derfor det første televirksomhed der rakte danskerne mulighed for at tale sammen ved hjælp af telefonen. Teleselskabet TDC har adskillige forskellige abonnementer som du har mulighed for at købe som enkelt person og som samlet familie. Jo flere familiemedlemmer du bestiller mobilabonnement til, jo mere konkurrencedygtig en pris kan du også få. 

 

Information om Telenor

Teleselskabet Telenor er det 6. største globalt samt det største i Skandinavien. Telenors centrale fokuspunkt er at levere kvalitetsprodukter til en billig pris mht. mobil- og fastnettelefoni, som derudover også inkluderer taletidskort såvel som mobilabonnementer.  Telenor har opsat målsætningen om at tilbyde danskere høj standard inden for kvalitet og adskillige valgmuligheder. 

 

Write a comment

Comments: 3